Edit - rubriik

Kommer inte på någon bra rubrik för idag... Varit i stallet sedan 14:30 och är hemma nu, 19:00 hehe lång dag ;) Ridit två hästar som jag alltid gör på måndagar, Latte och Welma. Nu sitter jag och äter god mozarella-sallad, mmm vad jag älskar mozarella! <333 mehe
Jag red Welmster först idag ute i paddocken, hon gick fint med ganska bra framåtbjudning. Galopperade över en bom också som hon bara ville springa hur snabbt som hellst på, fick sitta tungt och jobba ner henne i lite lugn galopp med energin kvar!
Sen red jag Latte i paddocken också, galopperade och travade över en bom där också. Han var inte så mjuk och fin som han brukar var när bommen var med i bilden men när bommen var borta och vi jobbade igenom markarbetet var han sitt vanliga fina jag igen :))
Nu har jag också fått bilderna som Frida fotade på tävlingen i Sollentuna! Här är några styckna:
 
 

Julia- ute och skrittar


Julia- gårdagens hoppning

Igår hoppade jag i ridhuset. Det var en annan där som också hoppade, det var bra för dom hade också plockat fram lite hinder :D
 
Jag började med att hoppa två hinder på diagonalen, och gjorde ganska snäva svängar. Ragnar tyckte att det var roligt och hoppade jätte bra, i slutet låg det på ca 1m.
 
Efter det gjorde vi om hindrerna på diagonalen till en oxer och så stod det två hinder på långsidan, och jag tror det var 21 eller 22m mellan. Oxern låg på ca 1m och dom andra 90cm tror jag, och han bara flög över. Han har verkligen blivit en helt annan häst, han har börjat tycka att det är kul att hoppa känns det som. Tyvärr filmade mamma inte men jag har gjort en liten fin teckning så ni ska kunna se hur jag hoppade.
 

Edit - eterlängtad uppdatering

Jag har varit på vårt landställe under hela helgen, därav den dåliga uppdateringen. Har även inte haft lust att blogga under veckan, mkt skolarbete & långa dagar i stallet m.m.
Har såklart suttit klistrad framför datorn och teven också för att se hoppningen och dressyren i gbg horseshow.
Nu har jag duschat efter att ha varit i stallet och pysslat, ingen ridning idag utan bara lite mys <3 Borstad och fin är han nu, fick även hovolja  på fossingarna :)
Imorgon har jag planerat att trimma lite i paddocken, på tisdag blir det banhoppning för Mirre :D och som ni kanske sett så ska jag på onsdag åka med Julia till Årsta Runsten för hopptävling! (Y) Då blir det vila för Latte, sen får jag se vart och hur jag rider resten av veckan :)

Fina ponnyn som lätt hoppar över en oxer på 95/100 cm <333

Julia- var visst inte utomhus...:(

Läste nu på ryttarmeddelandet att det inte är utomhus på Årsta runsten, det är i ett ridhus som är 80x30 med bra underlag så det går också helt ok! Edsbro är utomhus tror jag så vi får hoppas att det är bra väder på lördag! :)


Edit - bilder från i torsdags! :)


Julia- träning för Katarina

Igår tränade jag för Katarina, som gick jätte bra. I början jobbade vi med galopparbete på bana, ganska låg höjd, typ 60 cm men det var väldigt nyttigt. Man fick träna på att anpassa tempot för övningen, och jag fick även lära mig att utnyttja hörnor för att få Ragnar lugnare efter hindrerna. Vi tränade som vanligt mycket på vägarna, och det är alltid nyttigt, man kan aldrig få för mycket av det!
 
När vi hade hoppat banan på låg höjd så höjde vi upp den till ca 85cm och hoppade den då som en vanlig bana. Det var mycket diagonaler, från diagonal-ut till långsidan-diagonalen igen, så det blev som en båge. Det var även en 3 kombination med bara räcken, och några hinder på hörnlinjerna. Det gick jätte bra, Ragnar hoppade jätte fint och var glad. Efter det höjde vi upp den ytterligare, till ca 95cm-1m och det gick också bra! Filmerna blev inte särskilt bra så lägger inte upp dom, nästa gång blir det bättre!
 
Nu taggar jag tävling på onsdag, då ska vi till Årsta-Runsten och Edit ska följa med som hästskötare och fotograf (hoppas jag...?). Ska hoppa LD+ och LC+, det är även första utetävlingen! På lördag är det Edsbro, åh vad jag älskar att tävla! Det är det bästa som finns.
 
Ha en bra fredag kväll!
 

Träning för helene


Träning för helene


Edit - hoppträningen igår

Igår hopptränade jag för Mirre, jag ska fatta mig kort då jag inte har så mkt tid. Vi hoppade på en stor åtta i hela ridhuset, Latte giick fint mn stannade en gång, jag hade för lite skänkel.
Sen på slutet hoppade vi omhoppningssvängar som Latte klarar galant, han svänger ju på en 5öring ;)
Filmen som jag laddat upp på videofyme vill inte komma upp på bloggen så jag får försöka fixa det imorgon!

Hoppträning Latte

Hoppträning för Mirre 23 april.


Julia- fortfarande sjuk

Är hemma idag med, så det blir ingen hoppträning ikväll! Mamma pratade med Katarina och det fanns en plats imorgon, så ska vara med då istället.

Är så fruktansvärt ridsugen, har inte ridit ordentligt sen i lördags, och ska inte göra det idag heller!!!! Hatar att vara sjuk, imorgon ska jag vara frisk har jag bestämt.

Så nu sitter jag här henne helt ensam, kollar på revenge och äter nudlar.


Julia- sjuk

Idag är jag hemma från skolan, har sån fruktansvärd huvudvärk, ont i halsen och känner mig hängig, vi får hoppas att det är bättre imorgon så jag kan vara med på hoppträningen!!!
 
Igår var jag på Justin Biebers konsert, och det var heeeelt sjukt verkligen. Något av det bästa som någonsin hänt mig. Han är så sjukt bra så det finns inte, tänk att jag var i samma rum som honom...
 
Eftersom att jag skulle iväg igår så red jag inte, Ragnar fick vila, så han lär vara pigg idag, vi får se om jag orkar rida eller inte. I söndags (dagen efter tävlingen) så skrittade jag ut barbacka i ca 45 min, det var mysigt! Det var väldigt längesen jag gjorde det, och det var nog skönt för Ragnar att slippa sadeln och bara sträcka på sig lite.
 
Om jag mår bra imorgon ska jag vara med och träna för Katarina Bonde. Nästa onsdag är det tävling i Årsta-Runsten så den veckan blir det ju inte, så vill verkligen vara med den här veckan.
 
Ha en bra dag!
jag och Ragnar på vår andra tävling.

Edit - Eskadron, next generation collection

Vad jag tycker om den nya kollektionen: Jag tycker själv att deras nya kollektion är för färgglad, jag tycker det är mycket snyggare med lite mer "naturliga" färger istället för grön, rosa ljusblå m.m.
Vissa saker är fina och mer stilrena, men vissa ser INTE bra ut xP
 
HISS <3
Stilrent täcke med deras stora snygga logga mitt på
 
Jättesnyggt mörkblått schabrak! Finns i grön, röd och vit också, men det blåa är helt klart min favorit!
 
Snygg ryktväska som finns i röd och blå, stilrent och snyggt!
 
 
 
DISS </3
 
Inte snyggt alls tycker jag, barnslig design :/
 
För färgglatt, inte snyggt alls...
 
 
 
Detta var MINA åsikter om Eskadrons nya kollektion, vad tycker ni om den?

LB/1m

Piloten var inte riktigt med på första eller andra hindret, så han stannade och mamma stängde av efter båda stoppen, jag vet inte hur man klipper ihop dem men här är resten av banan som han hoppade jätte bra på.


tävling

http://tovaeivinson.se/2013/april/vinn-ett-schabrak-fran-schockemohle.html#comment

LC

Hopptävling 20 april, Solentuna ridklubb. Gick inge vidare, han var dum och stannade på 1:an även fast jag la honom rätt... Hoppade sen fint fram till 5:an då vi kom lite stort= jag försökte trycka av honom och vara beredd på att hoppa men Latte ställde inte upp och stannade istället som gjorde så att jag flög av x(


Edit - hopptävling Sollentuna ridklubb


Edit Lundgren & Lightning star LD

Hopptävling 20 april, Sollentuna ridklubb.
Kändes jättebra! Kom tyvärr för nära på 6:an men toppen annars :)


Julia- uppe tidigt ändå...

Är uppe tidigt idag trots att vi inte ska åka från stallet för ens ca 11. Min bror har hockeycup och jag hinner kolla första matchen, synd bara att de ligger under...


Julia- puss på mitt hjärta!


Julia- gårdagens träning

Är riktigt nöjd med träningen igår. Fick ett enda stopp, och det var mitt fel, jag försökte få honom att ta av ett galoppsprång tidigare med sitsen men höll fortfarande i honom i handen, så det var bara ett litet missförstånd, annars hoppad han sjukt fint! Ska hoppa för henne på onsdag igen. Är jättenöjd med det nya bettet också (ett tredelat pelham), jag behöver inte hålla honom, utan han tar mina halvhalter direkt och sen kan jag vara mjuk i handen, det gillas! Mamma filmade men det syndes ingenting så vi raderade dom, så tyvärr blir det ingen film.
 
 saknar sommaren <3

Julia-påväg hem från träningen!

Träningen gick jätte bra, kan skriva lite mer om den imorgon! Nu är jag snart hemma och ska duscha och sova, hare bra och godnatt!


Julia-dagens ridpass

Jag red i ridhuset idag och jobbade mycket i galopp. Han var rättså fin, och inte så stel, vilket var skönt! Han gjorde några bra byten men ibland glömmer han bort hur man gör verkar det som... Han måste göra dem i ganska mycket fart också då han inte kan annars, men det börjar bli bättre! Fina killen.


Julia-god morgon!

Ska snart dra till skolan, men jag får skjuts idag så jag kan vara hemma en stund till. Idag har jag matteprov, önska mig lycka till! Tror nog att det kan gå bra, bråk är verkligen min grej (y)
 
Idag ska jag inte träna, jag ska göra det på torsdag istället! Ska testa en ny tränare då, Katarina Bonde heter hon. Vi får hoppas att det går bra! Kommer isånnafall att träna för henne varannan vecka och åka till stall cc varannan vecka :) idag ska jag antingen rida i ridhuset eller på travbanan beroende på vilken tid hoppningen startar imorgon (det är hopplektion i vårat ridhus då), men blir troligen ridhuset idag. Ragnar har ju blivit så himla duktig på att byta galopp så det är jätte roligt att göra det! :D
 

Edit - stackars Latte

Latte hade lite ondare vid såret idag så jag red inte, även fast jag inte hade tänkt göra det. Han fick massage med kylgel istället. Stackarn :/ synd att det skulle hända...
Jag red iaf Welma! Jag red på en grusväg mest, tränade på galoppfattningar och ökad trav :) Hon var lite tjurig, bockade och hade sig xp men det giick bra ändå!
Latte kommer få vila ytterligare 2 dagar, vill inte att han ska anstränga sig så att det blir värre! Det är ju antagligen bara ett rejält blåmärke men ändå, kasnke går med honom en liten runda istället :)
Godnatt!

Julia-en riktig hiss!

Måste verkligen ta och hissa free jump's soft up stigbyglar. Lätt dom skönaste jag någonsin ridit i, och snygga är dom också! Det är ju bra att dom finns i så många olika färgkombinationer, man kan i princip välja vilka färger man vill tror jag. Det är bra att dom är säkerhetsstigbyglar också. Sprenger och Jin är ju inte lika säkra, ramlar man av och fastnar med foten så är det lätt att man sitter kvar med dom, men soft up stigbyglarna är ju "mjuka" längst upp, och då kan foten åka ut där igenom. Dom är väldigt sköna också, lätta och så hänger dom åt rätt håll så om man tappar dom så får man lätt i foten igen. Dock händer det inte särskilt ofta att man tappar dom då ytan där man har foten är ganska så bred och det är som små piggar på den, så man får ett bra grepp. Kostar runt 2300 tror jag, men det är värt pengarna! Det är också bra att dom är väldigt lätta att få av, man behöver inte ta loss hela stiglädret, jag tycker att det är väldigt svårt att sätta tillbaka det när man har tagit loss det...
 
Idag skrittade jag ut i ca 1h och Ragnar var som vanligt, inte särkilt pigg, men inte seg heller. Imorgon ska jag rida på travbanan tror jag, det är väldigt härligt underlag nu, dock blir benen väldigt smutsiga men det är sånt man får ta!
 

Julia-fina hästen!


Julia-ensam i skolan...

Jag är helt ensam i skolan förutom typ 2 lärare så kan ju passa på att blogga lite. Idag har jag faktiskt inte bestämt vart jag ska rida, men blir kanske att skritta ut, något lugnt iallafall, eftersom att det var ganska hårt igår och Ragnar skötte sig väldigt bra!

Det gick väldigt bra för vårat lag igår också, slutade på en tredjeplats av 9 lag med 0+4 fel. Duktiga! Nästa omgång är någon gång i slutet av maj, då hoppas jag på att bli uttagen :)

Nästa helg ska jag till Sollentuna och hoppa LC LB, längtar verkligen! Edit ska också dit men hon ska rida två klasser innan mig (tror jag) så jag kanske inte hinner se henne :( det är jätte mycket starter så det blir inte särskilt tidigt för min del, men för Edit lär det bli det så tävlingen startar kl 8 ;)


LC 0+12fel

Glömde banan på första i omhoppningen därför stannade han, andra stoppet var för att hon kom där och då kunde jag inte rida ordentligt, annars hade han nog hoppat... Grunden gick bra iaf!


Edit Lundgren & Lightning star LD+

Hopptävling 14 april 2013, Väsby ridklubb


Edit - min allra första hopptävling med Latte!

Dagen gick toppen! utan smärre problem, bara vid lastningen dock :/ Han har blivit bättre på att gå in i transporten men när vi lastade ut på tävlingsplatsen slängde han sig bakåt och kom på något sätt UNDER bommen. Han fick ett skrapsår på ryggen, han hade lite ont när man tryckte vid det men han verkade inte lida av det när vi red som tur var! :((
Jag red och hoppade inte fram så länge, det var extremt lerigt. Men jag kännde mig förberedd med det jag hade ridit fram (y)
Först ville Latte inte gå in i ridhuset så en funktionär fick leda in honom xd På banan gick jag runt så mycket som jag hann även fast det bara var typ 5 hinder x)
Jag galopperade först en volt innan jag började på hinder nr1 och då galopperade jag över startlinjen så jag fick 4 fel för att ha lagt en volt... Synd det, jag hade ingen aning om att det var så men nu vet jag iaf!
Han var lite spänd så jag hade lite svårt  vissa lägen att få honom rätt på hindrena men på 4:an kom vi för nära och det blev då ytterligare 4 fel pga rivning. Resten av banan gick bra, han var somsagt lite stel och "hoppig" men jag är jättenöjd med 8 fel på våran FÖRSTA tävling! :D
Han kändes väldigt taggad och studsig men på filmen ser han seg ut typ x) haha
Filmen håller på att laddas upp nu :))
haha snälla ignorera mina ansiktsuttryck! xp
 
 

Edit - alltid ska det krångla

Idag när jag mockade hittade jag Lattes sko i boxen. Hörde igår när vi gick på assfalten att den var lös men den lossnade inte under träningen (som tur var) utan i boxen. Typiskt, det skulle då betyda att vi inte kunde tävla på söndag. MEN som tur var hittade vi en hovslagare som kunde komma imorgon på morgonen och sko om. Då tar vi alla 4 när han ändå är här, det behövs. Lattes hovar växer skitsnabbt så tårna är låånga nu.
Han fick vila idag också. Dels för att det var skitväder och dels för att han har gått hårt hela veckan :)
Nu blir det god middag och sen nyttigt nötgodis för min del! :D
CIAO! <3
 

Edit - hoppträning för Helene Berg

Latte hoppade jättefint idag! Stannade inte någon gång och hoppade på fint. I början hoppade vi tre bommar på långsidan. Det gick bra!
På slutet hade vi höjt upp alla bommar så dom flesta låg på ca 85-90cm :D Jättestolt att jag hoppade så högt ;))
Nu känns det jättebra inför söndagens tävling, då ska jag ju bara hoppa 75cm.

 


Latte 9/4


Julia-dagens ridpass

Idag red jag lösgörande i ridhuset. I början var han skitseg och gick inte fram, men mot mitten var han mittemellan pigg kan man säga. Sen när hon som också var i ridhuset gick så hörde lilla Ragnar något utanför ridhuset och blev helt spattig!!!!! Efter det var han skitpigg men han jobbade på rättså bra och fick fina framben i traven :D imorgon ska jag till cc och hoppa, det ska bli kul!!! Saknar dock lite att träna för en tränare, men ska försöka hitta någon som jag ska testa för med dom jag har nu känns det inte som att jag kommer någonstans längre.

På söndag är det tävling, och ponnyallsvenskan div III. Vi får hoppas att jag blir uttagen då det är dagsformen som gäller!


Edit - hoppning tisdag

Igår hopptränade jag somsagt. Vi började först med att trava och göra slutor (tror jag) på ena långsidan. På andra sidan galopperade vi och gjorde små volter runt hinder som var uppställda där.
Efter vi hade gjort det i båda varven hoppade vi lite hinder på låg höjd. Inget speciellt direkt, men det var bra lugn träning. Idag ska jag dressyrträna som vanligt, 18:30 blir det.
Nu ska jag gå ner till den andra datorn för att ladda upp film från igår. Så det kommer om 20min! :)
gammaal bild

Edit - dagen avklarad

Nu har jag varit i stallet och ridit två hästar. Med Latte red jag i ridhuset och trimmade dressyren. Han slängde mycket med huvet och var ganska okoncentrerad dock ;p  Men han var mjuk i sidorna och gjorde skänkelvikningar lätt. I galoppen orkade han inte riktigt bära upp sig själv så han blev tung och dök ner med huvudet :/ undrar hur man tränar upp det.
Med Welma red jag i skogen så hon fiick lyfta på fötterna, hoppa över lite stockar och bli lösgjord runt träd :) Både hon och jag tyckte det var jättekul! Vi galopperade också lite på ett fält och travade på en fin grusväg där jag tränade halter och travfattningar :)
Nu ska väll jag sova eller något sådant, så vi syns imorgon! :D

Edit - egen hoppträning 6/4-13

Jätteduktig var Latte idag! Stannade inte någon gång och hoppade på jättefint utan några problem (Y)
hindren låg på ca 70cm.

 

Julia - den bästa någonsin<3


Julia - cc iförrgår

Gick väl sådär... Har gått mycket bättre. Jag red sämst vägar och Ragnar var inte på sitt bästa humör så därför gick det inte så jätte bra. Bättre lycka nästa gång helt enkelt. Han hoppade bra, men om jag kom lite fel så blev det jobbigt.

Igår skrittade jag bara ut i ca 40 min och idag tror jag att han ska få sin vilodag.


Edit - "lastträning"

Den lastträning som jag har gjort idag är att ge honom hans lunch och insläppshö i transporten. Då kan han känna sig mer trygg därinne och äta utan krav eller något. Jag lät honom bara gå in eller ut hur han ville (med grimskaft) och han stog för det mesta halvägs in och åt. Jag tycker det är bra att göra så för då måste han inte gå in, men han förstår själv i lugn och ro att det inte är så farligt. hehe lite rörigt ;)
Jag ska göra samma sak i morgon och då ska vi även försöka lasta på riktigt och stänga.
Det blir nog inga mer inlägg idag, jag ska nu kolla på tv med popcorn och god frukt (Y) love it!
ha en go' kväll, hej svejs.

Lite hoppträning


Lite hoppträning


Lite hoppträning


Lillen får stå i transporten och äta ;)


Edit - klar med allt i stallet

Är hemma från stallet nu. Jag red ut med en i stallet, det tyckte Latte var kul och det är bra att han får lyfta på benen ute i skogen ;) Vi galopperade också på ett fält, Latte blev jättetaggad och ville vara galopphäst. Men det ville inte jag så även om jag höll i honom galopperade han lika snabbt som Midde (som är storhäst).
Latte fick jobba på bra och blev t.o.m. lite svettig, stackarn som inte fick springa snabbt ;((
Pappa filmade lite från igår också. Det blev bara korta snuttar men jag kanske lägger upp dom ändå!

Edit - dagen

Kl 3 ska jag gå till stallet och fixa allt som ska fixas, göra boxarna, packa lite till stall CC. Julia och jag ska ses där vid halv 7-7 och det tar ca 30-40min för oss att åka dit. Men vi kommer börja lasta vid halv 6 för det kan ta ett tag att få på Latte på transporten ;)
Nu ska jag gå och duscha, hann inte göra det efter det tuffa dressyrpasset igår. Usch xp
Hoppas sötaste hästen sköter sig idag ;))

Julia - Morsning korsning!

Magda sov hos mig idag och vi vaknade typ 7 haha.

Idag ska jag till stall cc och hoppa, det ska bli kul! Vi köpte ett tredelat pelham med jättekorta skänklar, så jag tänkte testa det! Det ska bli kul att Edit ska hoppa också!

Igår skrittade jag ut och jobbade honom lite på travbanan, och det gick bra, inget speciellt liksom.


Edit - lagtävling 20 april

Nu är jag anmäld till "förklassen" på Sollentuna ridklubb den 20 april :) Den kommer jag hoppa och sen är det dagsformen som spelar roll i om man får hoppa i laget klassen efter.
Det är div. 3 så bara LD (70cm) inte svårt alls, vi får hoppas att det går bra så att jag får hoppa i laget. Skulle vara jätteroligt! :D
 

Edit - Mina schabrak

Det här är alla schabrak jag har! ( iaf dom jag använder och har i stallet)
blågrått schabrak med ljusgrå passpoal från: Equiline
Mörkblått schabrak med vit/mörkblå passpoal från: Mark Todd

Grått schabrak med grå/ljusblå/mörkblå passpoal från: ?
Mörkblått schabrak med vit passpoal från: Showmaster
Blått schabrak med mörkblå passpoal från: ?
Svart schabrak med silvrig passpoal från: ?
Brunt schabrak med orange passpoal från: Gold medal
Brunt schabrak med beige/ljusbrun passpoal från: Kingsland
Vit schabrak från med silvrig passpoal från: Showmaster

Edit - riktig rodeo x)

Haha igår på hoppträningen höll jag på att flyga av minst 2 gånger xp Latte har massor med överskottsenergi i sig så har fick spunk-ryck ibland. Hoppade på alla fyra, sparkade bakut och skaka på huvudet ;)) haha söten <3
Ridhuset var mycket bättre idag (y) dom hade vattnat, fast bara halva dock x) vet inte varför.  Så för att det inte skulle bli för dammigt höll vi oss på den vattnade halvan.
Vi hoppade en serie på medellinjen med 4 hinder. Innan vi började hoppa den gjorde vi lite trav och galoppövningar med bommar. När vi började hoppa serien travade vi på den för att hamna i galopp efter första krysset. Vi hoppade den några gånger och höjde succesivt. Jag avbröt före dom andra för jag ville inte att Latte skulle anstränga sig för mkt eller hoppa för högt :)
Han var jätteduktig och drog mot hindrena så taggad han. Han tvekade inte en endaste gång heller (y) tyvärr filmade pappa inget men det kommer han göra imorgon på stall cc :))
Min finaste finaste ponny <3 Önskar du visste hur mkt du betyder
 

Edit - sista ridturen på Welma :(

Ja, som jag sa i videobloggen igår. Det kanske var min sista ridtur på welma igår. Dom som äger henne ska nämligen låna ut henne på foder och låna hem en b-ponny till dottern. Men whatever jag har inte ridit på henne så mkt ändå! haha nej skoja bara ;) Det skulle vart roligt att fortsätta rida henne och kanske tävla eller så, men nu är det som det är och det är inte jag som bestämmer vad som kommer hända med henne ;))
 

Godmorgon!!

Har duschat och ätit frukost och nu sitter jag och kollar på tv. Idag tänkte jag rida ut, det är ju så fint väder och det kan vara bra för Ragnar att slippa ridhuset en dag, då underlaget inte är det bästa...
På torsdag ska vi till stall cc och hoppa, då ska Edit också dit och det ska bli fett kul! :D ska nog hoppa på pelhamet igen då och se om det går bra, igår gick det ju väldigt bra, det blir inte lika mycket dragkamp när jag ska ta halvhalter.


Edit - mycket gjort i stallet idag

Innan jag tog in någon häst för att rida smörjde jag Lattes sadel mm, träns och magplatta. Det behövdes kan jag lugnt säga! Sadeln var jättesmutsig, den har inte blivit smörjd på väldigt länge. Så nu är allt i toppskick (y)
Sen tog jag in Welma, fixade iordning henne och gav mig ut. Jag red först i skogen med henne bara lugnt skrittarbete, Sen gick vi till terrängbanan där hon fick galoppera på lång sträcka och även hoppa en liten stock fick hon göra ;))
Sen var det Lattes tur. Honom tog jag ett lugnt skrittpass på ute på en grusväg. Inget krävande alls, han var heller inte varm eller liknande i hoven så jag kommer vara med på hoppträningen imorgon :)
 
Här kommer lite bilder på allt som smörjdes mm:
Sadeln - före
 
Sadeln - efter
 
Tränset och magplattan glömde jag ta före-bilder på xp
 
Tränset - efter
 
Magplattan - efter
 
Dom här produkterna använde jag mig av :)
 
CIAO! vi syns imorgon, nu ska jag fortsätta att kolla på den bästa serien ever; Revenge :D

Edit - maat

Nu ska jag först äta innan jag skriver något på bloggen. Är dö hungrig just nu, och det kan man väll förstå? ;) Har inte ätit sen jag gick till stallet ca 6h sen xp
Somsagt äter nu, sen om ca 45min kommer minst 2 inlägg upp! xoxo
hahaha Detta är Latte beskrivet med 1 bild xD

Hoppar 105

Testade ett nytt bett och det gick bra! Ett babypelham var det. Dålig video men jaja.


Edit - tja tja bloggen

haha supercool jag är då

 


Edit - inlägg för idag

Idag kommer jag ta med kameran till stallet och fota både Latte och Welma som jag ska rida idag också, lädret som ska smörjas och mina schabrak. Då stryks det från listan på grejer jag ska skriva om. Vilket av det nedan ska jag skriva om efter schabraken? :)
 
Här är lite förslag på inlägg:
- Mina schabrak ( då kommer jag fota alla )
- Min utrustning/favoritutrustning
- favoritbilder
- min önskelista (då jag fyller år snart ;)
 
 

Edit - bra start på en bra dag!


RSS 2.0