Latte fick komma in tidigt

Jag kom hem tidigare från en tråkig skoldag så jag gick direkt till stallet från bussen. Fixade både Lattes och Ellas box då pappa är borta och inte kommer hem förns på torsdag.
Det snöar nu också. Usch!
När jag fixat klart allt fick Latte komma in men Ella fick stå kvar ute, annars skulle hon fått stå själv och hon fryser inte i alla fall ;)
Nu måste jag plugga lite till engelskaprov som jag har imorn. Sen ska jag kolla på Pretty little liars :)
Hinner inte skriva mer nu, bye bye!
 

Duktig för en gångs skull ;)

Idag var det gaanska jobbigt att gå till stallet. Det bara blåser och regnar, och det är planerat att fortsätta anda till torsdag... men jag tyckte jag skulle vara aaldelles för lat om jag inte gick, och Latte behöver träning.
På träningen var det mycket markarbete med travbommar och grisar som man skulle stanna mellan osv. Sen skulle man hoppa samma bana och det var pyttehinder. Men jag var inte tillräkligt sträng så han stannade kanske 2 gånger första rundan.
Sen bytte vi och hoppade från andra hållet på vissa och då tyckte han det blev jätteläskigt igen så ett stopp till. Men den sista rundan gick faktist Riktigt bra! Då ryckte jag upp mig ordentligt och gasade och var mycket mer sträng med honom.
Då hoppade han allt utan problem och han var mycket mer vaken under rundan också :)
Nu blir det duschen sen krypa ner i sängen och ha sovmorgon imorgon <3
syns imorgon! Ledsen för dålig update, ingen tid + inga ideer på vad jag ska skriva. Ge mig ideer TACK!

Gud vad jag bara HATAR detta väder...
 
 
 
 
 
 
 
 

Ragnar is back!

Nu är Ragnar hemma igen :D han blev så himla glad när vi kom, och pussades heeeela tiden. och när vi gick runt travbanan gick han skitfort, min lilla prins ♥ Nu ska han dock vila i 3-4 veckor, sen ska vi på återbesök så jag får ju inte rida på jätte länge -.- har inga bilder på den här datan så det får bli en favorit i repris ;)
 

Stackars hovslagare

Nu har Latte sparkat omkull hovslagarn en andra gång...
Han skulle ha frambenet på den där grejen xp och då rassla det lite och så blev han skitskraj. Hovslagarn fick rejält ont i handen och blödde på fingret. Men det var bara lite kvar så hon gjorde det sista.
Efter det red jag i ridhuset trav och skritt så han fick vänja sig med skorna, och för att ta det lugnt med benet. Det var bara pyttelite varmt och han hade inte lika ont :)
 
 
 
 

Latte 25 november

Innan jag tog in och kände på latte fixade jag hans box och tog ut nästan allt, och la i nytt spån mm. Det blev jättefint så inatt får han sova som en prins ;)
han var fortfarande öm men inte lika varm och svullen. Men jag red inte utan gick med honom en bit.
Efter det fick han gå in i boxen med kylgel.
 men som tur är så hade det inte blivit värre iallafall ;)

Ridläger

Jag vill jättegärna gå på ett ridläger i sommar. Men jag vet inte vilket :o Skulle ju såklart vilja gå AW,
jump camp C/B. Men jag vet inte vilket jag ska ta. för jag kanske hoppar LB/LA till sommaren vem vet, och hur ska jag göra då? vad ska jag ta? och sen är det ju såklart ett problem till... Det kostar 6300kr. hehe :/
 
Men jag kommer antagligen anmäla mig till något mindre, såsom årsta runsten, Stora wäsby eller något lokalt.
 

Latte dåå :(

Idag latte vila. Igår märkte jag ett ganska stort sår på höger bak. Han var öm men jag trodde det skulle gå över till idag. Men nope, det hade inte gått över :/ Han var öm, varm och lite svullen så det var bäst han fick vila :(
Istället för ridning blev han ompysslad, och jag klippte hans man, svans och luggen.
Han fick stå i boxen med liner-täcke + utetäcket.
Eftersom jag inte kunde rida Latte red jag Ella istället. Pappa hade henne i grimskaft och jag red ner till utevolten och vi tränade lite volter och skänkelvikningar. Hon blev tjurig och stegrade 2 gånger xD haha
 
hjärtat <3
 

Red 2 hästar igår

Först red jag Latte i ridhuset. Han var verkligen jättefin i traven! han gick i ett bra tempo och allt kändes harmoniskt ;) Vi tränade ökningar också som gick finfint, och jag red utan stigbyglar så mina lår fick en ORDENTLIG träning! :)
Efter det så satte vi på lattes sadel på Ella och jag satt upp på henne för första gången! :D
Hon kan ju inte så mycket och så men vi skrittade lite på gårdsplanen, tränade på halter mm.

Inte igen...

Vi åkte in akut till Ultuna igår p.g.a att Ragnar hade väldigt ont i sina knän. Han hade legat ner på morgonen igår och han vägrade resa sig, och då trodde hon som har hand om stallet att han hade kollik, då han inte åt. Hon tog ut och longerade honom och då var han blockhalt. Han har antagligen fått en infektion eller inflammation, och han fick stå kvar på Ultuna inatt. Min lilla bebis.


Redan mörkt vid 4

Nu när jag kommer hem är det redan mörkt :( Då känns det bara jobbigt att gå till stallet i det blöta och kalla vädret som är hela tiden!
Jag red inget speciellt idag. Bara lite "vanlig" dressyr. Han var meegaseg i början så jag väckte upp han i galopp några långsidor.
Då blev han mycket finare och han hängde med med bakbenen bättre då också. Spanskaprovet idag tycker jag känndes helt OK.
Kommer antagligen få A precis eller B ;)
Och det var visst ingen dressyrträning idag. Det blir nästa torsdag, och det blir roligt att se hur han sköter sig. Han kommer nog tycka det är DÖtråkigt :P
gammal bild :)
 

20:32

Tjena bloggen. Igår var jag ju somsagt med Edit och tränade, det var riktigt kul! Jag har ju, om ni inte visste det, också tränat för Mirre, precis när jag hade fått Ragnar och han tvärstannade på 50cm hinder och bockade efter de flesta!
Filmade bara med min mobil och det blev ju inte jätte bra direkt... Jag glömmer hela tiden bprt att jag filmar och glömmer flytta kameran xd
 
Och idag fick jag rida Ragnar igen! Får bara skritta i 30 min dock, men det är ju iallafall att rida! Har saknat att sitta på hans rygg, min lilla bebis <3
 
Tänkte sätta ihop en av mina drömtävlingsoutfit snart, så får ni se hur min ser ut ;)
 
 
 
gud vad liten jag var här. saknar dessa tider!
 
 

insläpp

Pappa och jag skulle ta in hästarna men pappa kom feån jobbet så sent så jag hann ta in alla hästar. heelt själv ;o
Och först nu ska jag börja plugga spanskan... Wish me luck!
 

Onsdag

Idag är Lattes vilodag som vanligt. Det passar bra eftersom jag måste plugga till spanska-prov som är imorgon -.-
Idag tog jag också hans kolla masken-prov. Vääldigt sent jag vet, men bättre sent än aldrig right?
Imorgon, om jag kommer ihåg rätt är det dressyrträning för mig och Latte. Annars om det inte är imorgon blir det nästa torsdag.
jag ska också försöka fixa filmen från träningen igår!
 
 

Då vet jag det xd

Idag följde Julia med och kollade på min träning :D
Det gick sådär i början men mycket bättre i slutet. Det som var läskigast idag var några träbommar som han flippa ur över... Efter han vart rädd för dom ett tag gick det bra tills jag skulle ta av ländtäcket. han var väldigt lugn så jag tänkte att jag kunde ta av det när jag satt på för att se hur det skullr gå. men det slutade med att jag hamnade på backen xd
efter det blev han pigg! xD
Vi började hoppa några småhinder och han stannade "bara" två gånger första rundan.
Det var jättebra tycker jag, för det var vattenmatta, grisar, koner och bowlingkäglor! och idag tänkte jag mer på min ridning och var mer fokuserad, det blev mycket bättre!

Julia filmade också, Vill ni ha film?!

Simmat

Idag efter skolan åkte jag och en kompis och simmade :P det var bra träning! och vi ska göra det igen nästa måndag.
ja var helt utpumpad så jag skippade ridningen och hoppas då att jag är riktigt utvilad till morgondagens hoppträning :) Julia följer också med mig och kollar på träningen, och träffar Mirre som var hennes förra tränare.
 
här är några bilder från i lördag/söndags: (dock oredigerade :( )
 
 

Kommer sova gott inatt

Nu har jag kommit hem från gymmet och stallet. Gymmade ganska hårt, så jag får antagligen träningsvärk imorgon ;)
Pappa fixade stallet idag medans jag var i ridhuset och red. jag körde lungt eftersom jag var trött och inte orkade göra något mer..
han skulle gå lång och låg men det gick sådär. han kändes stel och var hård i munnen så jag pressade inte för mycket.
Gjorde lite mjukgörande och avslutade med lugn galopp på fyrkanten.
Jag kunde också för första gången sätta på radion när jag satt på honom :D framsteg! ;)
och jag tror tyvärr inte det blir något med dessa snyggingar :( jag vill ha dom SÅÅ gärna men jag ska nog inte slösa mina pengar på "onödiga" grejor. jag har ju faktiskt benskydd..
Jag kommer spara pengarna till snyggt schabrak eller ett par Veredus carbon gel vento ;)

happy B-day!

Idag fyller lilla mamma år! <3 nu ska vi äta tårta. Efter det åker pappa och jag t gymmet på arlanda och tränar. det behövs! ;)
Idag kommer jag hoppa några småhinder med Latte ca kl 6 när det är tomt i ridhuset.
jag har också lagt ut annonser på tradera för att tjäna pengar till hästgrejor.
 
dom här vill jag ganska gärna ha!!

Tävlings-outfit

Såhär ser den ungefärliga tävlingsoutfiten ut som jag vill ha.
Jag vill ha det STILRENT utan några knallblåa schabrak och grejer. Jag tyckte det är skulle vara ganska snyggt! Jag vet inte om jag hellre vill ha brun kavaj istället för marin, men jag får se vad ser bäst ut på mig ;)
Vad tycker NI?

Låång dag i stallet!

Kom hem från stallet för ungefär 1h sedan. jag var där i ganska exakt 4 1/2 timme idag ;)
Fxade boxen jättefin och sopade HELA stallet xd Borstade och fixade Latte redigt mycke också. Jag red ut innan och efter jag var i riduset. galopperade som vi hade gjort på hoppträningen fast utan hinder, och han bytte galopp helt själv utan några som helst problem.
 
I stallet efteråt oljade jag hovarna och smörjde hans sår som han har lite överallt.
usch och fy! (grrr, att bilden inte roterar..)
 
fotade massor i stallet idag också, så imorgon kan jag lägga upp dom.
Mina fina <3 visste ni att Ella är min? ;)
 
 

Have you missed me?

 
Har inte bloggat ordentligt på ett tag nu, det har blivit lite som att Edit har tagit över bloggen hehe...
 
Ragnar vilar ju fortfarande efter behandlingen så det finns inte så jätte mycket att skriva om direkt. Går med honom varje dag och han får Metacam, så jag hoppas verkligen att han kommer att vara fräsch sen när vi börjar sätta igång honom. Om ca 2 veckor ska vi på återbesök så vi får se vad veterinären säger då!
 
Åh vad jag saknar att rida, det har bara gått 1 1/2 vecka och jag har redan jätte mycket ridabstinens :( Ingen som har en häst jag kan få rida lite under typ 1 vecka? ;)
 
 fina Ragnar <3 

Hjälm

Jag vill/behöver en ny hjälm och jag har funderat på måånga olika, men jag tror jag har kommit fram till en nu ;)
Alla som jag hade tänkt på i början var GPA, whitaker, samshield, charles owen och mountain horse's KEP.
men jag fubderade och kom ner till GPA, Charles owen och samshield. Men sen tyckte jag inte samsheld var snygg längre så den tog jag också bort.
GPA vs Charles owen ?
GPA kostar ju endel medans Charles owen inte är så svindyra. Så då var det Charles owen kvar, och då skulle jag bestämma vilken modell.
Först tänkte jag på den "vanliga" ayr8 men nu finns ju den i läder också och det är såå snygg även är den inte för "flashig" så jag tror det blir den!
och jag tror det blir får bli navy/silvrig. *dreegel* 
 
jag ÄLSKAR att sätta ihop outfits så jag ska fixa den ultimata tävlings-outfiten efter jag kommit hem från stallet <3
 
NAVY/SILVER

Tunn som en pinne

är vad latte är nu :(
Han får mycket lucern, mycket hö och han hat varmt täcke. Hoppas han börjar få lite fett på sig snart! 
Idag red jag i ridhuset precis efter dom hade "vattnat" så han tyckte det var läskigt med vattenstänk på
väggarna -.-
Jag tycker inte om att rida dressyr i hoppsadeln så det gick sådär för mig, men latte var duktig! Jobbade mycket med att få med bakbenen bra och olika tempon i traven.
Han var lugn och snäll även om han var lite rädd av sig :)
 
Nu har Ella fått gå i hagen med Latte och storhästen Midde. Jag tror Midde var dum mot henne så hon var jätterädd när pappa skulle ta in henne stackarn :(
Hoppas det blir bättre. Annars får vi flytta Latte och Ella till en egen hage.
 
 
Pessoa legacy xp3
Michel Robert D Evo från Prestige
Hoppsadel ska vi ju köpa en också, skulle inte säga nej till någon av dom här ;)
 

kan fortfarande ;)

Idag blev det ingen ridning. jag var och hämtade en kanin och var klar med det vid 7. jag höll på att somna på hemvägen så jag bestämde att jag skulle skippa att rida. När jag kom till stallet för att fixa Lattes box visade det sig att latte var väldigt trött också, Så det var nog bäst att båda vi 2 fick vila idag :)
Det som jag hade tänkt träna idag kommer jag då göra imorgon istället. Mamma kommer hem från Frankrike imorgon så vi kaanske kan åka och hämta hem sadlar på prov hos Sadelmagasinet i Stockholm/Solna.
 
Kolla här! jag är fortfarande lika vig ;) haha inte riktigt
ja, jag ser ut som en gris...

tjenaaaaa

Sitter i skolan nu och bloggar från skoldatorn ;) nu ska vi ha tyska hejdåååå

Insläpp av hästar

Jag och pappa släppte in hästarna idag. Latte får vila som vanligt, idag. Nu ska jag plugga spanska -.-
Imorgon planerar jag att rida i ridhuset med lång och låg form.
har inget mer att skriva nu så Hejså och godnatt!
  
 

Trött

är precis vad jag är idag.
Först och främst sov jag lite och var jättetrött när jag åkte till skola, och väl i skolan mest på sista lektionen blev liksom allt prat mycket högre och jobbigare.
Sen var det ju hoppträning också! Innan träningen tänker jag alltid på hur jag ska rida osv men när jag väl sitter på honom och ska rida tänker jag på något helt annat... måste bli mer fokuserad!
Vi travhoppade först lite och det gick bra!
Sen började vi hoppa samma runda och det var några väldigt tajta svängar som var svåra. Jag vill ha honom rak på hindret men det blev svårt i svängen så han stannade på det.
och sen så tappar jag ju dom dåliga stigbyglar som jag har så det måste vi nog göra något åt! ;)
 
Sen började hoppa en liten bana. första hindret var det bowlingkäglor under så det var Läskigt! Sannade några gånger på det men sen hoppade han resten nästintill perfekt.
Sista rundan hoppade vi banan baklänges. han stannade på första som kanske var det enklaste, men det var mest för att jag inte var riktigt vaken.
Sen hoppade han resten duktigt och efter det avslutade vi.
Att jag var trött försämrade såklart min ridning och jag behöver väcka upp både mig och honom innan jag ska hoppa. måste höja huvudet på honom så att han inte kollar i marken och använda sporrarna ganska långt innan också så att han fattar.
Annars tycker jag det gick hyfsat, jag borde ha hoppat sista rundan 1 gång till för att få till det bättre men jag är ganska nöjd. Nu blir det SÄNGEN direkt! Godnatt <3
 

Ingen pay&jump

Blir det på lördag :(
madre och padre ska iväg till stugan och då har jag ingen som kan köra mig. men på söndagen kanske Frida persson (lattes förra ägare) kommer och hjälper mig med bla lastning och longering med inspännings-snodd. Hoppas verkligen hon kan komma och hjälpa! För om jag ska åka någonstans måste han ju kunna åka i transporten.
Idag hoppade jag med Matilda (10år) i stallet och hennes b-ponny Molly.
Pappa och hennes mamma satte upp två hinder, först på 50cm. latte tyckte det ena hindret var läskigt och stannade nästan på 50! xd
Sen när vi höjde till 70 stannade han typ 2-3 meter innan och då fanns det ingen chans att han skulle hoppa...
Men sen gick det bra att hoppa det.
Det som var jobbigt idag var att han ville INTE hoppa om han kom liite långt och man ville trycka av, det gick han verkligen inte med på.
Annars var han duktig och 70 kändes väldigt lågt idag, vet inte varför men i vanliga fall känns det högre :s jaja det är bara bra! :D
 
han brukar inte stanna så ofta om man kommer långt så jag får hoppas det var en engångsgrej. Men jag måste träna på att komma bättre på hinder! För han hoppar inte så gärna om han kommer fel :/
Finns det någon övning för det eller är det bara att hoppa mycket och "träna ögat" ?
 
 

ut i regnet

Nu kollar jag på världscuphoppningen på svtplay http://www.svtplay.se/live/571932/playexklusivt-varldscupen-i-verona
Kul för malin att hon gick vidare t omhoppning!
Jag kommer gå till stallet vid 5 för att fixa hans nya foder och grejor. Rider i ridhuset och hoppar kanske något språng om det går :)
 
och om dt passar kanske jag åker på en pay and jump på lördag! men först måste jag bara komma på vad hon hette i efternamn, hon som håller i den. Heidi ...
om jag inte åker dit ska jag försöka åka till mammas förra dressyrtränare Camilla Ivarsson.
 
 

Ella

Ella är min islandshäst som föddes på islands nationaldag (17 juni) 2007.
Hennes mamma är våran egna; Emma fra stadartungu och pappan är; Frodi fra stadartungu. Frodi vann "A-flokk" 5-gång på den stora tävlingen landsmót i sommar!
Ella är rödblack. Hon har 4 syskon som är våra egna och 2 till kommer hon få i sommar :D
Hon är mindre än Latte ;P ca 136 i manken skulle jag gissa.
Hon är extremt snäll och kommer ALLTID fram i hagen. Våran plan med henne är att utbilda henne så att hon kan säljas som familje-isis sommaren 2013 eller senare.
men om hon visar sig bli jättebra tävlingshäst kanske vi behåller henne och tävlar henne :)
 

Ny design

Ny design här igen, dock får jag den inte att "ploppa ner"
 
Här är era sånna här också (måste lägga dom i ett inlägg för att de ska sparas)
//Frida http://denlillefotografen.blogg.se

Långt och svettigt pass idag

Före och efter ridpasset red jag runt våran lilla by och i backar mm.
Jag jobbade med ökad trav, skänkelvikningar från medellinjen och de svåra galoppombytena.
I travaen red jag utan stigbyglar men jag orkade inte så länge alls... xp
Galoppen gick sådär. han bytte inte som jag ville och jag gav inte tydliga signaler alls.. Tragglade mycket med honom men jag gav mig tillslut när det gick hyffsat.
han fick ett regält pass iaf som till och med var längre än vad dressyrtanten i ridhuset red x)
 
Jag fixade Ella mer och klippte ett mellanrum mellan manen och luggen på henne så att pappa inte trasslar till hennes man. Sen borstade jag över all man på vänster sida och satte flätor så att det skulle hålla.
hon  blev så söt ;)
 
Nu har pappa också varit och köpt Lucern :)  han skulle köpa pälsglans också men det glömde han såklart...
 

Godmorgon världen!

Alldeles strax cyklar jag till stallet. Rider ut en bit för att sen gå in i ridhuset och jobba lite ;)
Ska försöka frå fram lite bommar, och lite senare idag eller imorgon åker jag och mamma/pappa för att köpa Lucern!
sen ska vi försöka fixa fram korn också för att börja ge honom :)
Gud vad jag vill ha sommar NU!
</3

Lilla Ella fixades lite idag

Först red jag ut i mörkret och gick lite runt stallet medans pappa longerade Ella på utepaddocken. han var studsig och ofokuserad, kollade bara på läskiga saker runt omkring.
Och när jag skulle trava höjde han huvet och gick som en arab xd
hade också matteprov i skolan idag -..- men jag tror det gick hyfsat iaf! Imorgon kanske jag travar och galopperar lite bommar mm, SEn på kvällen drara jag till Frida och sover där :D
jag fborstade lilla Ella också och klippte hennes låånga svans. Hahah hon är lurvig som ett troll xp
liten ella och liten jag...

Älskade Ragnar.

Var ju somsagt inne på kliniken idag med Ragnar. Han har ju väldigt länge varit ojämn i högerbak och vi har kollat honom där men det är ingenting i varken vänster eller höger bak.

Idag när vi var inne på kliniken så hittade de en hälta på vänster framknä. Vi bedövade där och ojämnheten försvann då. Det är ofta som det sitter diagonalt, sa hon. Sen sa hon att om de visar något på nåt av framknäna så brukar det också sitta lite i det andra också, och det gjorde det, så han blev behandlad i båda framknäna. Nu får han skrittas för han i ca 2 veckor och sen skrittas ett tag uppsuttet, sedan ska vi på återbesök!


Nödvändiga grejor handlades idag

Idag hade Latte vilodag så jag åkte och köpte lite nödvändiga grejor så som, skjorta, jeans och örhängen.
Jag hittade några riktigt snygga saker faktiskt!
Idag sa lastbilsfirman att Ella skulle komma. Hon har inte kommit än men vi får hoppas att hon kommer senare! annars blir jag ARG!
 
nya jeans och tröja
ny skjorta
 
 

Grejor...

Idag kommer Ella. Det har blivit försenat ganska mycket men idag kommer hon äntligen!
 
Och nu ska vi åka och köpa "Lucern" så snart som möjligt för att ge Latte! Det kommer vara bra så att han har lättare för att gå upp :P Han är ju väldigt tunn så det behövs! Och det tror jag hjälper för att bygga muskler också och det är också jättebra! Precis vad han behöver :)
Med det kanske han får något annat foder också (betfor,korn?) ska fundera på det.
Sen kanske jag kommer sätta upp ett hönät i boxen också som han kommer få hö ifrån.
Hoppas det kommer bli bra!
I brist på bilder (som vanligt) så får ni en redigerad bild på mitt öga xp

Förlåt!

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men nu är jag förhoppningsvis tillbaks!
Just nu är jag på Ultuna med Ragnar, skriver mer om det sen.


http://carolinebagfeldt.blogg.se/

Sitter uppe nu och borde gå och lägga mig men jag måste bara skriva detta till den bästa bloggerskan!
!Caroline Bågfeldt!
Måste säga att jag älskar din blogg enormt mycket! Jag älskar din inställning och ditt sätt du skrver på.
Jag tycker också att Chuck är HELT dödssnygg!
Jag är inte bra alls på att skriva sånt här men du ska bara vet att din blogg är BÄST! <3
(hoppas det var ok att jag lånade bilderna)

Studsig ponni

Idag på hopptränigen var han väldigt studsig ocg tittig. Det är pga att han inte har fått sitt " lugnpulver". Jag tycker om när han är pigg och man behöver hålla tillbaks honom lite istälett för att trycka på han hela tiden.
Hans form blir också mkt bättre när han är lite "studsig" också!
Nackdelen när han inte får pulvret är att han blir mer tittig och är mycket snabbare när han stannar. När han får pulvret är han inte lika titig men då tycker jag att han blir lite seg istälett och det är inge bra :/
Så jag kommer ta 1/4 av pulvret och se hur han blir med bara lite :)
 
På träningen hoppade vi och travade på stor serpentin över hela ridhuset. Han var jättefin förutom att han vägrade på kanske 3 hinder när vi hoppade på ca 65cm.
Sen hoppade vi på långsdan, galoppbom-kryss-1 språng-oxer.
Först hade vi ett kryss istället för oxer och då var det läskiga koner så han vägrade på det... Men alla gånger efter det gick toppen! På slutet hoppade jag med oxer i slutet som låg på 75-80cm :)
 
Pappa tog inte med kameran för att filma, men jag ska påminna honom nästa gång!
ÄLSKAR detta fotot! <3 Och ÄLSKAR denna ponny!

Red ut idag

Jag red ut idag med både trav och galopp faktiskt! Och nu galopperade jag inte bara uppför backen utan även på raksträcka på grusvägen ovanför stallet.
Han blev bara rädd för något en två gånger! ;)
Men han var ganska studsig så jag fick lugna honom med många halter.
och I NATT! så kommer hon <3 jag är dock inte lika glad över att jag behöver gå upp 3/4 på morgonen, så jag MÅSTE gå och sova NU!
Godnatt :)

inte pigg var han.

Jag trodde han skulle vara HELT hyperpigg men icke sa nicke ;)
Han var helt lugn!
Jag red i ridhuset och jobbade att han skulle gå lång och låg i traven. Han gick väll ganska bra men han behöver slappna av lite mer.
Men han hade inte fått sitt nervcontrol-pulver när vi var borta, och det märktes när han blev rädd för sitt eget bajs i ridhuset xd
Sen red jag ut en sväng efter det. Och gissa vad jag kunde göra?! Jag galopperade för första gången ute och han var jättesnäll!
Nu ska jag börja rida ut MYCKET så att han får lite muskler på röven!
hahahah Latte ser drogad ut xD
 

Hemma

Usch vad hemskt det är med detta äckliga svenska väder! jaja bara tänka framåt ills det börjar bli lite ljust igen.
Jag har något att längta till iaf! :D På Måndag kommer hon!!! Berättar INTE mer nu, men på måndag får ni veta :)
Efter det får jag väl börja längta till julafton :s vad ska jag önska mig?! Grejer till mig eller t Latte? :S
Jag skulle gärna vilja ha KL grejor. och Hollister, hvpolo,scapa, eskadron Aaagh blir galeen ;)
vad önskar NI er?

Förlååååt.

Förlåt för dålig uppdatering osv. På onsdag ska vi iaf åka in till Ultuna och kolla Ragnar. Puss hej.
Gammal bild osv.

Någon som vill?

Någon som vill se film från när jag rider storhäst för första gången? :)


RSS 2.0